• Kittelbergets Gårdsmejeri

  • Kittelbergets Gårdsmejeri

  • Kittelbergets Gårdsmejeri från ovan

  • Några av Kittelbergets produkter


Om oss

Olde & HjördisVi som står bakom Kittelbergets Gårdsmejeri heter Olde och Hjördis Ljuslin. Här kan du läsa om vår resa från gröna-vågare till mjölkproducenter med en förkärlek för äkta mathantverk. Klicka här.

Våra produkter

Våra produkterVi producerar flera olika sorters ost och andra produkter i vårt gårdsmejeri och är mycket stolta över den höga kvalitet som våra produkter håller.
För att läsa mer om våra produkter, varav flera är prisbelönta, klicka här.

Här hittar du oss

flygfoto över KittelbergetI Offerdal,  Jämtland ligger Kittelberget vackert vid Landösjön. Här kan du besöka oss för att köpa våra produkter, uppleva morgonmjölkning i det fria på sommaren eller avnjuta vår omtyckta buffé. För mer information om hur du hittar hit, klicka här.

Välkommen till Kittelberget

I den lilla byn Kittelberget, i Offerdal, Jämtland, ligger det fyra vackert belägna gårdar vid Landösjön. I en av dem bor vi, Olde och Hjördis Ljuslin, sedan snart 40 år.

På vår gård arbetar vi i huvudsak som mjölkleverantörer, men våra hjärtan brinner även för vårt eget mejeri. Där ystar vi mjölken till ostar av olika slag, samt gör smör, youghurt och ostkaka. Våra produkter säljer vi sedan huvudsakligen på marknader och till restauranger. Du har även möjlighet att handla direkt från oss här på gården, framför allt under sommaren då vi bjuder in till flera olika aktiviteter som ger dig möjligheten att uppleva äkta mathantverk på nära håll.

Varmt välkommen till Kittelberget!